Η πιο ξεκούραστη λύση για όποιον θέλει να αγοράσει σπίτι είναι να συνεργαστεί με μεσιτικά γραφεία που θα του υποδείξουν διάφορα διαμερίσματα που
ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα μεσιτικά γραφεία λαμβάνουν μεσιτική αμοιβή η οποία κυμαίνεται γύρω στο 2% της πραγματικής αξίας του ακινήτου. Σημαντικό πόσο αναμφίβολα! Σε αυτό το άρθρο λοιπόν σας προτείνουμε τις καλύτερες ιστοσελίδες όπου μπορείτε να βρείτε μόνοι σας την κατοικία των ονείρων σας.

 1.  Χρυσή ευκαιρία (xe.gr)
  Το κύριο πλεονέκτημά της είναι ο μεγάλος αριθμός αγγελιών καθώς είναι η
  παλαιότερη και πιο δημοφιλής ιστοσελίδα. Μπορείτε να διαβάσετε την περιγραφή του ακινήτου, να δείτε φωτογραφίες, να μάθετε πότε δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά μια αγγελία και σε μερικές αγγελίες την τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη.
 2. Spitogatos.gr
  Περιέχει τις ίδιες πληροφορίες όπως και η Χρυσή Ευκαιρία, αλλά επιπλέον
  προσφέρει έναν Δείκτη Τιμών Προσφοράς Ακινήτων που δείχνει τις μεταβολές των τιμών στο χρόνο. Ακόμα σου δίνει την δυνατότητα να βρεις μεταφορική εταιρία για την μετακόμισή σου και συνεργείο για ανακαίνιση ή άλλες εργασίες που θα χρειαστείς.
 3. Spiti24.gr
  Παρόμοια με τις δυο παραπάνω λειτουργεί και αυτή η ιστοσελίδα.
 4. theprosperty.com
  Πρόκειται για νεότερη ιστοσελίδα με λιγότερες σχετικά αγγελίες αλλά με σύγχρονο και πολύ ελκυστικό design. Μπορείς να βρεις γραφικά σχετικά με το μηνιαίο κόστος της κατοικίας (μέση δαπάνη ρεύματος, νερού, κοινοχρήστων), κάτοψη της κατοικίας και να περιηγηθείς εικονικά μέσα στο σπίτι.

Το σίγουρο είναι ότι όλες οι ιστοσελίδες προσφέρουν ευκολία στη χρήση και
πλούτο πληροφοριών.
Το μειονέκτημα των μεγάλων site είναι ότι περιέχουν και αγγελίες που δεν ισχύουν,
εξακολουθούν δηλαδή να παρουσιάζουν και κατοικίες που έχουν ήδη πουληθεί ή
που οι ιδιοκτήτες τους άλλαξαν γνώμη και δεν διαθέτουν πια το ακίνητο.
Καλή επιτυχία στην αναζήτηση του νέου σπιτιού!!! Μείνε συντονισμένος και θα
ακολουθήσει νέο άρθρο με χρήσιμες συμβουλές.

Διάβασε περισσότερα σχετικά με την αγορά σπιτιού εδώ

Εμείς στη Roofrate βοηθάμε στην επιλογή του κατάλληλου διαμερίσματος κάνοντας εκτενή έλεγχο πριν μεταφερθείς εκεί , αναλυτική περιγραφή της κατοικίας , τραβώντας φωτογραφίες, 3D Tours και ελέγχοντας πληθώρα από checkpoints στέλνοντας μια αναλυτική αναφορά σε εσένα .

Στείλε μας σήμερα το μήνυμά σου για να τσεκάρουμε το διαμέρισμά σου εύκολα και γρήγορα

RoofRate team